Wednesday, December 05, 2012

Iklan Nuffnang

Yahoo...., at last ada figure gak. 60 sen komisyen dari Nuffnang sejak seminggu aku aktifkan iklan dr mereka ni.

Rugi rasanya aku tak aktifkan iklan ni dari dulu lagi. Blog aku wujud since 2008. Kalau dari 2008 aku dah add Nuffnang ni, ntah berapa yg aku boleh dapat eh.

Dulu tu bukan aku tak nak add. Aku ada cuba. Tapi masa tu aku rasa susah sangat nak edit2 guna HTML language ni. Tak susah mana je rupanya. Aku yang malas berusaha sebenarnya. Now siapa yang rugi, Maaak jugak.

Bagi sesiapa yang nak aktifkan nuffnang ni. Meh click link ni http://www.nuffnang.com.my/


Nuffnang founder blog : http://timothytiah.com/

Oklah dah ngantuk. Huuwaarrrggghh....




1 comment:

Anonymous said...

[url=http://ivlkrwnnz.com]BTrPWKtAtQmhgMb[/url] , LQJdyV - http://yuxeflk.com