Sunday, September 07, 2008

MAJLIS BERBUKA PUASA BERSAMA RIZ N ANAK YATIM

Semalam 7th Sept 8, my adik & I went to Majlis Berbuka Puasa with Riz & d orphans. Overall majlis tu OK lah, dapat berkenalan ngan Riz Angels yg lain and the most important is, dapat tengok RIZ life depan mata. hehe...

Majlis tu diadakan di Kelab Golf Seri Selangor, ramai jugaklah yg datang, lebih 100 org. Sebelum tu, we all fetch another Riz Angels dekat LRT Kelana Jaya, she is Basha_riz (nick name dalam rizfc) with her sister, Balqis. Kagumnya dengan Basya, dia datang dari Penang tau, semata2 for this event.

Tak banyak pun gambar yg we all amik last nite, sbb kamera tu cam meragam sket, my adik je yg sempat berposing ngan Riz n Diddy, me? tak payahla, i looked terrible last nite. Ngeh ngeh...


my adik, Nisak tersenyum ceria sebelum ketibaan Riz n Diddy

Ketibaan Abie (Metro) & Diddy - huhu dapat gambo belakang je

Ketibaan our Yop - Riz

Nisak berlatarbelakangkan Riz

Wah wah wah berdua ngan Riz je

Nisak with Diddy
Gambar penghuni meja no. 12 with Riz

3 comments:

kuncop said...

amboi...
dpt bergambar ngan riz sampai taknampak kuncop datang. teeheehee.

CY said...

amboi ni sapa yg minat ni casey ke si adik casey

su77 said...

huhu.... da lama tak visit blog kuncop.

to cy, yealah now my sister became Riz fan