Friday, September 05, 2008

Thank you Facebook

Suka sangat!!!

Today is the day.

I am happy coz Facebook dah tolong temukan aku dengan insan2 yg dah lama aku lost contact. My adik angkat, my UPM frenzz, syoknya, dah lama aku cari diorang ni, at last !!! Today is the day I found them . smileeee......

Before this aku jarang jugaklah nak meng explore facebook nih, tapi ari ni my bos takde kat ofis, so i took this opportunity lah. Tak sangka berhasil jugak!!

I love u FACEBOOK!

2 comments:

CY said...

Kan dah bagitau dulu....Facebook is better..good luck.

Azli Rimon said...

salam,
kak cik x kypm kota bharu eh?
batch mana ek?
kat upm amik cos apa?