Monday, October 13, 2008

HADIAH BUAT KERTEH





MESRA MALL @ KERTEH TERENGGANU

(all pictures credit to steventan and kdungun)



Tam: Hello there...


Me: Hello Tam, how are u?

Tam: Fine here, well Tam ada dekat Mesra Mall ni.

Me: Errr... Mesra Mall?

Tam: Laaaa..... tak tau ke, dekat Rantau PETRONAS kemasek ni ada Mesra Mall, macam2 ada. Ada outlet Secrete Recipe, Toys r us, Big Apple, Reject Shop, Maybank, CIMB, Rotiboy... banyak lagi la.

Me: Oooo ye ke? Jelesnya. kenapalah masa kakcik duduk Kerteh dulu diorang tak nak buat Mall ni, takdelah boring sangat masa tu. Ha?? wayang pun ada nanti... usshh lebey la tu Tam

Tam: Seronoknya, lepas ni tak payahla Tam shopping ke jauh2 ke Kuantan n KL lagi dah.

Me: Huhu....



MESRA MALL @ KERTEH TERENGGANU





9 comments:

CY said...

kwanggggggx3, tak menahan, siap ada dialog lagi...jalan mudah nampak. oit sepakkang, kat kt kl and pj lagi berlambak shopping complex.

su77 said...

suka2 ati nak menyepak org. kaki tu tak gi skolah ek

CY said...

HELLO my sepak is by hand, please understand my pronounciation at home yeah.

su77 said...

Anyway, Tam just called... she's in Mesra Mall now.. but the line has disconnected in a sudden. Tak tau apa tujuan dia call

SYCLONE said...

Ari tu dah lalu dah. Memang gah gak lah..

Tapi dari my kg, kalau rasa2 nak gi tu jauh gak, sebab kat Merchang.

Anonymous said...

anak aunty kerja di petronas kerteh, happylah dia dan member2 kerana ada mall baru. taklah boring sangat. barang2 di sana mahalkan kalau dibandingkan dengan KL.

su77 said...

ye aunty, takdelah aunty risau lagi dia travel jauh2 ke kuantan semata2 nak gi shopping kan...

++wanFaDhilaH++ said...

ish baru sebulan tak blik dungun..tup tup tup..dah ade mall kat kerteh?

tak sbrnye nk blik kg..waaa!!!!

su77 said...

Last balik raya ari tu ye??